Hur du ändrar växellådsolja i en 1992 Sportster

Medan de andra medlemmarna i Harley-Davidson motorcykel linje utnyttjar separata vätskor, Sportster transmission och primära drivsystem delar en gemensam smörjande vätska. Den primära, eller redskap, olja som används av en 1992 Sportster minskar skadliga friktion och värme inom den primära och transmission enhet, förhindrar slitage som det rockar enhetens interna rörliga delar. Byte av vätska regelbundet är en enkel uppgift som bör utföras när du byter motorolja, förlängning av jobbet med bara några minuter. Saker du behöver
motorcykel stå
Oljetråg
Hylsnyckel och uttag
Shop handdukar
stjärnskruvmejsel
Funnel
1 qt. H /D Sport Trans primärfluid
Visa fler instruktioner
1

Starta motorcykeln och låt den gå på tomgång i fem minuter, vilket gör att transmissionsolja för att värma upp och expandera. Stoppa motorn efter den primära vätskan har värmt och Ställ motorcykeln på ett stativ för att stödja den i upprätt läge.
2

Hitta den primära kontakten vätskan rinna på nedre bakre hörnet av den primära bostadsmarknaden. Placera ett oljetråg under den primära bostadsmarknaden och ta bort avtappningspluggen med en hylsnyckel. Tillåt det primära fluidet rinna helt. Ta bort eventuellt skräp närvarande av spetsen på avtappningspluggen med en handduk, och ersätta sin O-ringen innan du sätter in den i den primära bostadsmarknaden.
3

Ta bort pluggen kopplingen justering från centrum av den primära bostadsmarknaden, att använda en stjärnskruvmejsel skruva par bultar som håller fast pluggen. Med hjälp av en tratt, häll upp till 1 qt. av färsk primärfluid in i den primära höljet. Idealt bör vätskenivån vara strax under kopplingen membranfjädern inuti den primära höljet. Ta bort tratten och torka utspillt primärfluid med en butik handduk. Sätt tillbaka pluggen kopplingen justering i den primära bostadsmarknaden och dra sina bultar med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107181.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.