Hur ansöker Dekaler Dirt Bike

Dekaler kan lägga KRAFT och skapa en egen look på en dirt bike. Decal siffror är ofta viktiga och behövs för smuts cyklar att skilja mellan förarna på tävlingsbanorna. Sponsorer också överens om att bistå med finansiering i utbyte mot att applicera dekaler på ett företag slogan eller reklam på smuts cyklar. Dirt bike diagram kommer i ett brett sortiment av storlekar, färger och mönster, men är lätt att applicera på en kort tid. Saker du behöver
dekal (er) från Glasrengöringsmedel
putstrasa nära Old kredit-eller betalkort
Pencil
Tissue
Spray flaska tvålvatten

Visa mer instruktioner
Instruktioner
1

Spray glas på de områden där du kommer att placera dina dekaler dirt bike för att ta bort smuts och skräp. Om du inte tar bort smuts, olja eller annat skräp, kommer du inte att uppnå en god vidhäftning till ytan. Gnid områdena försiktigt med en putstrasa för att avlägsna överflödigt skräp och oljor. Runt dekalen
2

Klipp och lämna ett överskott gräns ungefär en tum hela vägen runt. Placera dekalen på det område som du vill använda det. Ta en penna och lätt spåra runt dirt bike klistermärken för att göra en svag linje för att säkerställa ett snyggt jobb. Ställ dekal åt sidan. Addera 3

spreja plats för ett grafiskt med tvålvatten i en sprayflaska. Detta kommer att ge dig lite tid att fixa eller ta bort dekalen om den är krokig eller om du bestämmer dig för att du inte är nöjd med utseendet på grafiken på din smuts cykeln.
4

bort bottenlagret av den klibbiga delen av dekalen. Detta är den nedersta delen som fäster till ytan. Dra försiktigt ett hörn av bottenskiktet bort av dirtbike dekalen och lätt drar tills underlaget avlägsnas.
5

Håll dekal med båda händerna med tummen och fingertopparna index. Placera dekalen ovanför svagt spår och justera för att säkerställa en lyckad match innan.
6

Applicera dekalen försiktigt till den spårade området med början på ena sidan och arbeta dig över. Placera inte hela dekalen på området. Du kan utveckla stora luftbubblor eller skada dekalen genom bunching upp.
7

Ta din gamla kredit-eller betalkort och lätt skaver mot dekal. Ta sedan din tumme och gnugga hela området för att ta bort små luftbubblor.
8

Ta bort den övre skiktning av dekalen genom att försiktigt dra den sakta ut genom ett av hörnen. Försiktigt ta ett papper och gnugga runt kanterna på dekalen att avlägsna svag blyerts spår.
9

Upprepa ovanstående steg för alla dekaler dirt bike som du vill använda.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106676.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.