Hur man korrekt använder lastnät på Ninja

Till sin natur är en Kawasaki Ninja motorcykeln inte tänkt att bära mycket mer än sina ryttare och ger mycket få bekvämligheter för bagage eller gods. Medan vissa lagringsutrymme är tillgänglig under passagerarsätet flesta Ninja modellerna, stuvning något större än en plånbok eller mobiltelefon måste ske genom externa medel. Ett lastnät, tillverkad av bungee stubin, är den enklaste metoden att bära små nödvändigheter, men kräver en del eftertanke för att se till att dina ägodelar inte ramlar av när du är ombord på din Ninja. Instruktioner
1

Identifiera din motorcykel hårt fästpunkter på sub-frame, den del av ramen som stödjer sätet och svans spackling. Vissa Ninja motorcyklar, såsom ZZR-600, ZX-11, ZX-12R och äldre ZX-6 modeller, har krokar eller fästpunkter speciellt för detta ändamål. Använda ett lastnät på en nyare ZX-6R och ZX10R modeller kan kräva att du kan fästa nätet till de bakre fotpinnar eller på utsatta delar av hjälpramen.
2

Placera dina tillhörigheter och hållet på passagerarsätet pad. Var noga med att hålla de artiklar som packas och centrerat som möjligt. Placera lastnätet över dina tillhörigheter och passagerarsätet pad, ställer det jämnt så att nätets krokar är ett lika avstånd från varandra.
3

Dra framför nätet ner så tätt som möjligt över dina tillhörigheter och säkra de främre krokarna på din valda fästpunkt. Fäst de bakre krokarna, med samma metod.
4

Skaka lastnät och din tillhörighet försiktigt för att se till att de sitter fast ordentligt i svansen spackling och hjälpram. Flytta nätets krokar som behövs om dina tillhörigheter kan flyttas lätt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109335.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.