Hur att designa din egen hjälm

Få saker lika med spänningen i att rida en motorcykel på den öppna vägen. Tyvärr kan färdas med motorcykel vara farligt, så det är viktigt att utrusta dig med en robust hjälm. Om du inte hittar en hjälm som passar din säkerhet och mode behov, kan det vara dags att designa din egen hjälm. Designa din egen hjälm kan du injicera lite av din personlighet i utseendet på hjälmen och ger dig chansen att skräddarsy den för din personliga komfort. Saker du behöver
Papper
Pencil Tusch
Visa fler instruktioner
1

Besök din lokala butik mc tillbehör för att få en uppfattning om hur motorcykeln Hjälmen måste passa runt ditt huvud. Till skillnad från cykel hjälmar, motorcykelhjälmar har ett hårt yttre skal som omfattar hela baksidan av huvudet, vilket ger dig mer täckning och säkerhet än en genomsnittlig cykelhjälm.
2

Skapa en skiss för att bestämma formen av hjälmen yttermantel. Du kan ha en hjälm som sveper hela vägen runt huvudet med ett klart glas visir, eller du kan skapa en klassisk hjälm som har en öppen yta utan en sluten rygg. Båda hjälmar stilar arbete, men den stil som omsluter ansiktet samt på baksidan av huvudet kan ge mer skydd i händelse av en krasch.
3

Duplicera skiss av det yttre skalet , men skapar den som en silhuett så att du kan rita de olika lagren av hjälmens inre. Den första tunna lagret du kommer att dra är den 1/2-tums tjock hårt yttre skal och sedan stötabsorberande fodret (den stötupptagande skal skall vara något tjockare än det hårda yttre skalet). Slutligen, tillsätt det tjockaste lagret av hjälmen, komfort foder som kommer i direkt kontakt med huvudet.
4

Lägg två remmar med en koppling till den skiktade bilden. Placera dem knappt där hakan kommer att passa in i hjälmen. Dessa band kommer att klippa under hakan för att hålla hjälmen på huvudet om du kraschar.
5

Välj färger du ska använda på din hjälmens utsida. Ljusa färger är det bästa alternativet för din hjälm, eftersom de kommer att göra dig mer synlig för andra bilister. Du kan använda en enda färg eller skapa en smart design som innehåller flera olika färger.
6

Sammanställ en lista över material som du behöver för din hjälm. Till exempel måste du polystyren (frigolit) för stötdämpande fodret inuti hjälmen, mjuk dämpning för komfort foder och rejäla remmar för den del av hjälmen som krokar under hakan.
7

Draw skisser av din hjälm från olika perspektiv (fram, bak och på sidorna). Rita hjälmen som en komplett utrustning med önskad färg jobb. Detta ger dig en uppfattning om vad din färdiga hjälmen kommer att se ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107744.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.