Hur man tar bort Bafflar från Harley-Davidson Pipes

Om du äger en Harley-Davidson, kan du njuta av avundsjuka blickar av människor du passerar. Harleys avgassystemet har blivit tystare och tystare, och ett billigt och enkelt sätt att liva upp ljudet är att ta bort mellanväggarna från Harleys avgasrören. Du kan ta din cykel till en Harley butik för att få detta gjort, men kostnaden blir ca $ 300. Du kan ta bort mellanväggarna från dina Harleys avgasrör för mindre än $ 25, med hjälp av verktyg som du förmodligen redan har på handen. Saker du behöver
Borrmaskin
Vise grepp
WD-40 eller skärolja
1 3/4-tums bimetall hålsåg
sågspindel
Arbor förlängning

Visa fler instruktioner
1

Ta bort lite från din borrmaskin, och bifoga hålsåg. Medan en batteridriven borrmaskin räcker för det här jobbet, kanske du vill använda en elektrisk borrmaskin.
2

Coat i slutet av båda avgasrören med skärolja eller WD-40, var noga med att belägga röret fullt där bafflarna är. Du bör hålla röret helt belagd med olja under kapningen för att hålla borren och sågklinga från överhettning och för att minska risken för olyckor och skador. Genom baksidan av Addera 3

Cut den övre avgasröret, precis ovanför kromring. Fortsätt att såga förrän du har penetrerat de första och andra skikt av röret.
4

Clamp vice grepp på baffeln, och vrid plattan för att ta bort det från insidan av avgasröret. Baffeln är en metallbit inuti röret som dämpar ljudet av din Harley motorns avgaser.
5

bort baffeln från det nedre röret genom att upprepa processen. Du kan behöva en berså förlängning för din hålsåg för att nå insidan av det nedre röret. Du kan också välja att lossa röret från din Harley medan du tar bort baffeln för att undvika att använda en berså förlängning för din såg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106312.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.