Hur vill kolla en Honda CBR kylfläkten

Radiator fläktar på alla storlekar och modeller av Honda CBR motorcyklar är en mycket viktig del av deras konstruktion. De reglerar luftflödet till motorcykelns kylaren, och hjälpa till att hålla cykeln motor coolt. Dessa delar av utrustning, men har en tydlig tendens att bli skadad, så det är viktigt att kontrollera dem ofta. Saker du behöver
Standard verktygssats
Stålull
Ren, fuktig trasa
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på ett plant, lätt tillgängligt område, och står cykeln på centralstödet. Detta kommer att göra cykeln mycket lättare att arbeta med, och mindre benägna att falla.
2

Använd en vanlig stjärnskruvmejsel för att ta bort motorcykelns kylaren hölje täcker. På de flesta Honda CBR modellerna, kommer höljet omslag säkras med endast tre skruvar.
3

Kontrollera de elektriska ändanslutningar på nedre kanten av kylfläkten. Leta efter saker som löd gapping, bubblande och korrosion.
4

Skrapa någon oxidation, föroreningar och andra korrosion av den elektriska änden på kylfläkten med stålull. Ta bort alla skruvförband, om det behövs, för att få full tillgång till alla korroderade ytor.
5

Rengör varje blad på kylfläkten med en ren, fuktig trasa.
6

Starta motorcykeln och titta på fan att se till att den går jämnt och ordentligt.
7

Placera kåpan täcker tillbaka på motorcykeln och skruva dem på plats.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106341.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.