Definition av en Motoriserad cykel

En motordriven cykel är en cykel som drivs av en liten gas eller elmotor. Motoriserade cyklar uppfanns i Europa i slutet av-19-talet, och har varit populär i Europa sedan dess. De är enkla att underhålla, billig i drift, kan anpassas till olika bränslen eller användningsområden och är bränslesnåla. Cyklarna har varit attraktiv för miljöaktivister sedan mitten av 1980-talet, med tillkomsten av den moderna elektriska motorn. Missuppfattningar

En motordriven cykel --- inte en motorcykel --- är en cykel med en motor fäst vid den. Det är fortfarande en cykel, men det är maskin-drivs i stället drivs av en person trampa. Även de tidigaste motorcyklar motoriserade cyklar, sanna motorcyklar utvecklats separat och inte ersätta motordrivna cyklar. I själva verket, motoriserade cyklar är fortfarande i bruk i dag och är även känd som motorassisterade eller elektriska cyklar.
Historia

De första motordrivna cyklar byggdes i Tyskland 1886 när en förbränningsmotor fästes till en cykel. Cyklarna vunnit stadigt popularitet i Europa, särskilt efter världskrigen då resurserna var knappa och vägarna var ofta skadad. År 1939 var den Whizzer cykeln motorn introducerades och blev en av de motordrivna mest kända och framgångsrika cyklar. Den engelska Trojan Minimotor och franska VeloSole X var populära 10 år senare. Genom 1970-talet, var Sears säljer Bike Bug motor och motoriserade cyklar hade blivit fler leksaker än transporter, särskilt i USA. Den schweiziska började utveckla elektriska motorer för cyklar i 1985 som svar på energifrågor, en trend som fortsätter i dag.
Typer
p Det finns tre grundläggande typer av motordrivna cyklar, som definieras av den typ som används i motorn. En två-takts förbränningsmotor, en fyrtakts förbränningsmotor, eller en elektrisk motor kan användas för att driva en motoriserad cykel. Cyklar kan också drivas med motorerna bärgades från elverktyg, såsom en motorsåg, men det är bäst till erfarna mekaniker.
Fördelar

Motordrivna cyklar är enkelt att bygga och underhålla, så de ger transport även när resurserna är knappa. En fyrtakts motor får i genomsnitt 125 mpg, vilket gör motordrivna cyklar extremt bränsleeffektiva och billig i drift. Elmotorer är också extremt effektiv, och gör mycket lite buller när man kör. Den mest betydande fördelen med en motoriserad cykel kan dock vara dess anpassningsförmåga till nya motorer, bränslen, konfigurationer, tjänar generation motoriserade cykel fans.
Överväganden

Motordriven cyklar är inte föremål för samma trafikregler som motordrivna fordon, så en licens krävs inte. Dock får federala lagen står att motorn kan inte vara större än 50 cc, och cykeln överträffar inte 20 mph. Som med manuella cyklar bör en hjälm alltid användas samt skyddskläder och lämpliga reflekterande eller upplysta skyddsutrustning. Om barnen tillåts att rida en motoriserad cykel, bör de övervakas noga vid alla tidpunkter. Motoriserade cyklar var utformade som transport, inga leksaker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106345.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.