Att höja en Goldwing GL1100 Seat

Den GL1100 Goldwing har producerats av Honda Motor Co 1980-1983 i tre varianter: den grundläggande Goldwing Standard, sadelväskan utrustat Interstate och fullt utrustade Aspencade. Alla tre modellerna har utrustats med ett enda stycke säte kan bekvämt plats för två ryttare. Sitsen är bultad direkt på ramen, vilket innebär att avlägsnandet av sätet är nödvändigt att reparera motorcykelns motor, bränsle-och elsystem. Endast två skruvar måste tas bort, men åt bultarna är lite mer komplicerat på Sadelväska modeller utrustade. Saker du behöver
6 och 8 mm Allen skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

låsa upp sadelväska spärrarna, om sådan finns, ta sedan bort sadelväska lock.
Sida 2

Ta monteringsbulten från den högra sidan av stolen, sitter under bakre delen av sätet, med hjälp av en 8 mm insexnyckel. Sätet bult är tillgänglig från fördjupningen vid den inre kanten av sadelväska.
3

Ta monteringsbulten och bifogade våren från den vänstra sidan av stolen, med hjälp av en 6 mm Allen skiftnyckel.
4

Lyft den bakre delen av sittplats för en till två inches off motorcykelns ram. Skjut sätet bakåt av motorcykeln tills metallen tunga under den främre delen av sitsen glider ut ur öppningen skuren i motorcykelns ram. Dra sitsen åtskild från motorcykeln.
5

Håll sitsen över motorcykeln och glider sätet tungan i spåret skära in i ramen, sitter under bensintanken. Tryck ned sadeln baktill tills det sitter på plats på ramen.
6

Skruva rätt monteringsbulten i hållaren under sadeln baktill, med en 8 mm insexnyckel. Skruva den vänstra monteringsbulten och fjädern i vänstra fästet, med hjälp av en 6 mm insexnyckel.
7

Installera om sadelväska lock, lås sedan sadelpåse spärrarna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111570.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.