Hur man ansöker om en bärgning titel på en motorcykel

Om din motorcykel har skadats allvarligt i en olycka, måste du skaffa en bärgning titel innan det kan förstöras. Om kostnaden för att bygga om fordonet är 80 procent eller mer av kostnaden för att ersätta fordonet helt, kan den klassas som en bärgning. Du måste fylla i en ansökan om bärgning titel och betala avgifter på din lokala länet tullindrivare kontor. Saker du behöver
Ansökan om bärgning titel
Original statligt utfärdat titel
check eller kontanter för att betala tillämpliga avgifter
Visa fler instruktioner
1

Skaffa ansökan om bärgning titel. Du kan antingen hämta detta dokument från din lokala avdelning av motorfordon (DMV) kontoret, eller hämta det från din statliga DMV: s hemsida. Det är ett två-sidigt dokument som också innehåller instruktioner för att fylla i varje fält.
2

fylla i ansökan om bärgning titel. Du kommer att behöva lämna personuppgifter, ditt körkort nummer, din motorcykel licens nummer, en beskrivning av motorcykeln och lista kostnaderna för reparationer för det skadade fordonet. Du kommer också att behöva ge en mätarställning och information om fordonets identifieringsnummer (VIN) så DMV kan kontrollera motorcykeln är ditt.
3

Kontakta din lokala DMV kontoret för en titel prislista. Avgifter för bärgning titel varierar beroende på stat, så du måste ringa framåt eller granska prislista på DMV webbsida för att se vilka avgifter som du är ansvarig för.
4

Skicka in din titel applikation. Boka tid med din lokala skatteindrivare kontor eller vänta i kö för att skicka in din titel ansökan. Du kommer att behöva föra din ursprungliga tillstånd utfärdat titel, tillverkarens ursprungsintyget (MCO) eller en out-of-state titel.
5

Betala tillämpliga avgifter. Avgifter för bärgning titel varierar från staten, och du kommer att behöva betala fullt med kontanter eller med check. Tullindrivare kontor kommer skicka dig bärgning titel för motorcykeln när allt har behandlats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106322.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.