Hur man installerar ett ChatterBox Motorcykel Intercom

Många motorcyklister njuta av ensamheten av ridning utan att behöva prata med någon för miles i taget. Ridning i en stor grupp, men kan bli frustrerande när du inte har ett sätt att kommunicera med dina kolleger ryttare utan att behöva stanna för att göra det. Installera en ChatterBox intercom i hjälmen kan lindra detta problem, vilket möjliggör verklig cykel-till-cykel eller rider-till-passagerare kommunikation med en annan ChatterBox. Ställa din hjälm på att acceptera en ChatterBox är enklare än det kan verka, och du kan göra jobbet på mindre än 15 minuter. Saker du behöver
ChatterBox kit
Popsicle pinne
Visa fler instruktioner
1

Montera ChatterBox enhetens fäste. Gå båda halvorna av fästet och dra åt dem löst fästet bultarna med insexnyckeln ingår i satsen.
2

Placera fästet på vänster sida av hjälmen, glider den tunnare delen av fästet mellan hjälmens skal och den vänstra kinden pad. Flytta fästet så att den är placerad ca nedanför vänster öra när du bär hjälm. Dra åt konsolens skruvar med insexnyckel.
3

Packa headset och mikrofon ledningsnät. Headsetet talare kommer att ha två olika trådlängder, varvid längre tråd som används på den högra sidan av hjälmen.
4

Ta bort papperet från den mjuka delen av satsens ingår kardborrband diskar och tryck på skivor på plats i hjälmen öra pockets.Remove stöd från de hårda kardborre-skivor och tryck dem på ryggen på båda headset högtalare. Montera högtalaren med den längre tråden i höger öra ficka och resterande högtalare i vänster öra ficka.
5

Ta bort papperet backar mikrofonens mjuka kardborrebandet. Tryck remsan mot hjälmens hakan bar, placera den så nära munnen som möjligt när hjälmen bärs. Tryck in mikrofonens kardborrebandet, redan ansluten till mikrofonen, mot hakan bar.
6

Tuck högtalaren och mikrofonen trådar i hjälmens liner och kindkuddar. Om din hjälmens foder eller kuddar kinden är inte avtagbar, använd en Popsicle pinne att trycka ledningar mellan fodret och hjälmens skal. Låt headsetets kontakt förlänga några inches ut från den vänstra sidan av hjälmen.
7

Skjut ChatterBox enheten på sitt fäste och plugg headsetets kontakt i det.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110128.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.