Hur du justerar en Yamaha Roadstar Headlight

Om strålkastarna på din Yamaha Roadstar är strålande ut i rymden eller bländande mötande trafik, måste du justera sina mål. Att göra det är en enkel och okomplicerad process. Inga externa delar behöver tas bort, till exempel formplåten eller vindrutan, och inga speciella verktyg erfordras. Två justerskruvar styr den horisontella och vertikala mål av strålkastarna. Dessa skruvar styr de låga och höga balkar. Alltid sträva strålkastarna något nedåt och åt höger, så att strålen träffar vägen och lyser gatuskyltar. Saker du behöver
Skruvmejsel
Maskeringstejp
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Park din Yamaha Roadstar inför en stängd garageport eller annan plan , vertikal yta.
2

Mät avståndet från marken till den horisontella centrumlinjen av strålkastarna. Placera en horisontell remsa av maskeringstejp på väggen direkt framför strålkastarna på samma höjd.
3

Placera en vertikal remsa av tejp på väggen direkt framför den vertikala centrumlinjen av strålkastarna, skapa ett band målet på väggen för att använda för att sikta din strålkastare.
4

Åtgärd 25 meter bort från väggen. Placera tejpen på marken på detta avstånd. Säkerhetskopiera Yamaha Roadstar tills strålkastarna är direkt ovanför detta band markeringen på marken. Slå på strålkastarna.
5

in en skruvmejsel i huvudet på justerskruven på vänster strålkastare församling. Vrid justerskruven för att höja eller sänka strålkastaren. Twist ställskruven på den motsatta sidan av anordningen för att stänga av strålkastare till höger eller vänster. Rikta strålkastare så att den högintensiva delen faller på väggen 2 inches nedanför och till höger om mitten av bandet målet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108752.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.