Hur höjer jag gaffelbenen på en 2007 Suzuki GSX-R1000?

En finstämt fjädringssystem är ett viktigt verktyg i en motorcykel racer arsenal, vilket möjliggör förbättrad stabilitet och manövrerbarhet på racerbanan. Att höja en 2007 Suzuki GSX-R 1000: s gaffelbenen i sin styrning oket ökar motorcykelns vinkel styrhuvudet, förbättra maskinens förmåga att flick från sida till sida. Utförs i samband med justerad gaffel förspänning och dämpning inställningar, kan upp gaffelbenen göra en enorm skillnad i hur lätt din GSX-R kan manövrera genom en uppsättning av snäva svängar. Medan själva processen är enkel, att hitta rätt inställning kräver upprepade testa åkattraktioner och omfattande finjustering. Saker du behöver
Motorcykel stativ med Styrspindel lift
Allen nycklar
Assistant ruler
Visa fler instruktioner
1

Lyft motorcykelns främre hjulet från marken med hjälp av en motorcykel utrustad med ett styrhuvud hiss. Sätt hissens pinnen i ihåliga Styrspindel på undersidan av den undre gaffelkronan, fästet som fäster den främre gafflarna till ramen.
2

Lossa nypa bultar på sidorna av den övre trippel klämma, fästet styret är knutna till, och den nedre gaffelkronan, med hjälp av en 6 mm insexnyckel.
3

Skjut framgaffeln uppåt med hjälp av en assistent till toppen av gaffelbenen sticker upp ovanför den övre gaffelkronan. Justera gaffelbenen upp eller ned till önskad höjd. Stöd gaffeln i position. Ta mätningar av båda gaffelbenen med en linjal för att säkerställa att gaffelbenen jämnt ökar över trippelklämma. Justera efter behov.
4

Dra de övre och undre styrkronor 'nypa bultar med en 6 mm insexnyckel. Sänk framhjulet till marken och ta bort stiftet Styrspindel från nedre gaffelkronan.
5

Test-motorcykeln och justera höjden gaffel röret som behövs.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107411.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.