Hur man installerar 2001 R6 Sliders Vortex Frame

Designad för att möta förväntningarna hos seriösa åkare, erbjuder Vortex Racing Components skyddande ram skjutreglage som har visat på gatan och banan. Installera en uppsättning ram skjutreglage på en 2001 Yamaha YZF-R6 kräver kapning av motorcykelns plast kåpor, en uppgift som verkar skrämmande för de flesta privatfinansierad racers då ersättningsinvesteringar kåpor kan vara dyr. Saker du behöver
Play-deg eller Silly-Putty
Allen & sexkantshål sätter
Skruvmejslar
Hylsnyckel
Electric drill
1/16-inch
borr maskeringstejp
2-1/8-inch hålsåg
Vortex Racing Rahmenkit reglaget bas (# FS-601) katalog Vortex Racing ram reglaget pucken satt
Visa fler instruktioner

1

Leta motorn bultar på ramen. Dessa skruvar är delvis dold bakom motorcykelns sida kåpor. Placera en liten mängd av Play-deg eller Silly-Putty mot insidan av kåpan paneler inför motorfästet bultarna.
2

Ta motorcykelns sida och nedre kåpor, med en insexnyckel uttag för att ta bort skruvarna på utsidan av varje kåpa panel. Ta bort push-nitar på den inre kåpan genom att trycka i mitten av nit inåt med spetsen på en skruvmejsel, och dra niten ut.
3

Lossa motorfästet bultarna med en sockel skiftnyckel. Skruva ur skruvarna så att de skjuter ut en tum från ramen.
4

Lägg den sida kåpor tillbaka på motorcykeln och tryck kitt i motorfästet bultarna ordentligt nog att lämna ett intryck. Avlägsna side fairings.
5

Borra ett 1/16-inch styrhål direkt in i centrum av intrycket av formplåten s kitt. Ta bort kitt från kåporna och testa montera kåporna på motorcykeln. Skjut spetsen av en permanent markör i testhålet och markera huvudet av motorfästet bulten att kontrollera pilothålet s inriktning. Re-borra en ny pilot hål om det ursprungliga hålet är felriktad.
6

Täck utsidan av kåporna med maskeringstejp och anslut sidan och nedre kåpor tillsammans, åtskild från motorcykeln. Rikta din hålsåg med piloten hål i sidan spackling panelen och skär en 2-1/8 "tums hål genom sidan och nedre kåpor med en borrmaskin. Upprepa på den återstående sidan och lägre paneler spackling.

7

Ta bort den vänstra motorn bulten helt, med hjälp av en hylsnyckel. Montera kortare grundramen reglaget på motorfästet och dra åt den medföljande skruven ersättare fäste med en hylsnyckel. Upprepa på höger sida, installera längre ram reglaget bas. Installera puckar ram reglaget på baserna, dra åt bultar med en insexnyckel eller hylsa.
8

tillbaka sidan och nedre kåpor, dra åt alla skruvar ordentligt. Montera push nitar genom glider niten i monteringshålet och trycka i mitten inåt för att låsa niten på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106868.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.