Så här ändrar Primary Chain Oil för en 2005 Sportster

Till skillnad från resten av Harley-Davidson motorcykel lineup, som smörjs av tre olika vätskor, Sportster motorer åberopat två separata vätskor att smörja cykelns drivlina. Den första, motorolja, är inrymt i en oljetank monterad under ryttarens sadel. Den andra, kallas primär vätska, hålls inom motorns primära bostäder. Byte och inspekterar primärfluiden kräver att du tar bort den runda derby omslaget, en relativt enkel uppgift som kräver endast ett fåtal verktyg. Bara vara säker på att motorcykeln är upprätt innan du tar av kåpan, för att undvika att spilla vätska. Saker du behöver
Oljetråg
Torx drivrutiner
Tömningspropp O-ring
primärfluid, 30 oz.
Shop handdukar
Visa fler instruktioner

1

Placera ett oljetråg direkt under den bredaste delen av motorns primära bostäder. Med hjälp av en Torx drivrutinen, ta bort oljeavtappningspluggen direkt under omgången "derby" cover. Låt den primära vätskan rinna helt.
2

Ta bort O-ringen från avtappningspluggen och kassera den. Torka av spetsen på avtappningspluggen med en butik handduk för att avlägsna smuts och skräp som kan ha samlats på den. Slip en ny O-ring på avtappningspluggen och sätt in det i den primära bostadsmarknaden.
3

Ta bort skruvarna som håller fast derby locket till den primära luckan med en Torx drivrutin. Dra derby locket och dess packning bort från det primära och ställ den åt sidan.
4

Häll friskt primärfluid i den primära bostadsmarknaden genom derby porten, fylla det primära tills vätskan vidrör basen av kopplingsaggregat. Torka bort utspillt primärfluid med en butik handduk.
5

tillbaka derby locket och packningen på den primära bostadsmarknaden, dra åt bultarna med en Torx chaufför.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106939.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.