Hur man ställer in en Charity Bike Run för en förälder med cancer

Även motorcykelkörning är ofta en ensam aktivitet, tycker många motorcyklister ridning i grupp. Många cyklister deltar i flera välgörenhet rider varje år. Organisera en körning välgörenhet cykel kan vara en givande upplevelse som inte bara kommer att samla in pengar för din förälder med cancer, men också att uppmärksamma sjukdomen och sökandet efter ett botemedel. Nyckeln till en lyckad välgörenhet bike run planerar. Ju mer noggrann dina förberedelser, kommer den smidigare händelsen körs. Saker du behöver
Internet
Printer Låsbar kassalåda
Volontärer
Företag sponsrar
Visa fler instruktioner
1

Välj datum. Välj en med så få motstridiga händelser som möjligt, och helst på en helg för att maximera deltagandet. Kontrollera med lokala mc-grupper för att se till att inga andra turer är planerade på din dejt. Datumet ska också vara tillräckligt långt bort för att tillåta dig adekvat planering tid.
2

Rekrytera volontärer. Du behöver nog att ha en eller två personer att bemanna dina start-och slutpunkt, liksom alla planerade stopp längs vägen. Några av dina frivilliga bör vara erfarna motorcyklister så att de kan tjäna som rider kaptener. Om du tänker ha alla deltagare rida i en grupp, behöver du två erfarna cyklister på din volontär team, en att rida bly och en att rida i slutet av gruppen. Om du planerar att ha ryttare gå ut i mindre grupper, måste du tilldela en ledning och slut ryttare till varje grupp. Addera 3

Få tillstånd från lokala företag med stora parkeringsplatser till fungera som start-och slutpunkt för din resa. För att förenkla detta steg, designa din rutt som en loop så att en enda plats kan tjäna båda funktionerna.
4

Solicit sponsring eller donationer från lokala företag. Dessa kan inkludera förfriskningar, eller kontanter eller varor som ska användas som priser vid slutet av resan.
5

staka ut en väg. Gör det tillräckligt länge för att vara givande för deltagarna, men tillräckligt kort så att de kan slutföra det i mer än en eftermiddag. Utveckla din rutt för att minimera antalet vänstersvängar, eftersom högersvängar är säkrare och det är lättare att hålla ihop gruppen om de inte måste korsa trafiken med vänster varv. Har flera av dina frivilliga rida rutten i förväg för att varna dig för eventuella problem eller risker. Skriv ut kartor för att fördela på dagen för resan.
6

Ställ din anmälningsavgift. Var noga med att avgiften är jämförbara med dem som tas ut för andra välgörenhet rider i ditt område. Du kanske vill ta betalt per motorcykel eller ange ett pris för ryttaren och ett lägre pris för varje passagerare.
7

Publicera din resa. Skriv ut flygblad och hänga dem på lokala mc butiker och företag, särskilt de som kommer att fungera som de start-och slutpunkt för resan. Skapa en social media sida om resan. Berätta lokala cykel grupper om attraktionen och be dem att delta. Fråga lokala medier att publicera din rida på deras gemenskap kalendrar eller som samhällsinformation.
8

Print anmälningsblanketter. Dessa bör omfatta undantag anger att varje deltagare släpper dig från ansvar bör han ha en olycka under åkturen.
9

Ride rutten dagen innan evenemanget. Detta kommer att varna dig för eventuella förändringar i trafikmönster eller nystartade byggprojekt längs vägen.
10

Ankomst med dina volontärer tidigt på första och sista platser på dagen av ritten. Få alla ryttare registrerade och hämta sina anmälningsavgifter. Dela ut kartor över rida och gå över säkra gruppkörning tips.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110134.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.