Hur man tar bort ett batteri från en Harley-Davidson Road King

Batteriet i din Harley-Davidson Road King kommer att misslyckas så småningom, särskilt efter en lång period av inaktivitet. Att få ut det gamla batteriet är det första steget i att få tillbaka på vägen, men ta bort det i första hand kan verka knepigt. De flesta Harley-Davidson modeller house sina batterier på sidan av sina ramar. The Road King, men döljer sitt batteri under sätet. Ta bort batteriet är okomplicerad, något du kan göra på några minuter. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
1/2-tums socket
Hylsnyckel
Torx skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Skruva av skruvsäkringssystem passagerarsätet till Road King s bakskärm, med en stjärnskruvmejsel. Lyft passagerarsätet uppåt något, dra sedan bort den från sadeln.
2

Skruva loss muttrarna från baksidan av ryttarens sits, med en 1/2-tums socket. Lyft förarsadeln uppåt en aning och dra bort det från bensintanken.
3

Skruva loss batteriet klämbult, med en Torx drivrutin.
4

Skruva terminalen bulten ansluta den svarta kabeln till batteriets negativa pol, med en stjärnskruvmejsel. Dra den svarta kabeln från batteriet och Road King: s ram.
5

Skruva terminalen bulten med den röda kabeln till batteriets pluspol, med en stjärnskruvmejsel. Dra den röda kabeln från batteriet.
6

Lyft ut batteriet ur Road King s ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108541.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.