Hur du fyller på en motorcykel på en lastbil

Det finns gott om tillfällen då du behöver för att ladda din motorcykel på en lastbil i stället rida den till din destination . Till exempel , om du planerar att ta en cross - country resa med din familj och vill ta med din motorcykel tillsammans för skojs skull . Eller kanske du och ett gäng vänner planerar en off - road trip . När du laddar din motorcykel , vill du se till att det kommer fram i ett stycke . Saker du behöver
remmar Motorcykel rampRatchet
Visa fler instruktioner
1

Roll motorcykeln på rampen med en kompis eller två där att upptäcka dig . Har någon av dina kompisar står på trailer sängen för att få cykeln helt och rulla hela vägen på lastbilen som du ser det på botten igen .
2

Strap motorcykeln ner till lastbil med spärr remmar så att det inte kommer att röra sig under transporten . Det är mest effektivt att spänna ner din motorcykel på styret och båda sidor av ramen . När motorcykeln är säkert inne i lastbilen , se till att stänga bakluckan ordentligt innan du börjar köra .
3

Gå till en lastkaj som ställer upp med baksidan av din pickup och enkelt rulla din motorcykel på baksidan av lastbilen , knyt den sedan nedåt . Använd det här alternativet om du inte har en motorcykel släpvagn eller ramp .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106274.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.