Vad du ska titta efter när man köper en motorcykel

Motorcyklar har varit populära fordon i över 100 år. Ett fordon som används av soldaterna i första världskriget och II, har motorcyklar fortsatte att vara en av de mest populära transportsätt runt om i världen. Motorcyklar är lätt och lättmanövrerad och kan komma med en mycket mindre prislapp än den traditionella bilen. Motorcyklar tar en betydande mängd skicklighet att rida, och köpa en motorcykel kräver lite tid och forskning. Instruktioner
1

vet vilken typ av motorcykel du vill ha innan du börjar söka. Det finns många olika typer av motorcyklar, inklusive kryssare, cyklar sport och touring cyklar, så att välja den stil du vill ha kommer att hjälpa dig att spara tid och energi.
2

Utvärdera hur cykeln ser totalt. Färgen ska vara blank, bör sätet inte bäras och det bör inte finnas någon rost. Leta efter några repor eller bucklor som tyder på att cykeln har förlist eller fastställas. Addera 3

Titta på däcken. Det bör finnas en bra mängd mönsterdjup kvar på däcken, och de bör inte vara knäckt eller onormalt slitna.
4

Kolla under motorcykeln kan ha läckt ut vätska. Olja eller gas läckor kan vara en anledning till allvarlig oro på din motorcykel.
5

Be att se bromsarna på motorcykeln. Bromsbeläggen bör ändå ha minst en åttondel av en tum av material på dem. Varje kärvar eller gnisslar i bromsarna bör kontrolleras över noggrant.
6

Ta motorcykeln för en provkörning. Motorn ska köras stark, och cykeln skulle åka rakt ner på vägen. Motorcykeln i en variation av terräng för att se till att din nya cykel är en bra passform för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106208.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.