Hur inte göra ett band raden när du använder Maskeringstejp Vid sprutning Motorcykel Paint

Måla jobb kan bli dyrt. Men med rätt kunskap och en tillräcklig mängd av tid, kan du ändra din motorcykel utseende eller skräddarsy den för att passa din smak med ett nytt skikt av färg. Använda maskeringstejp vid målning din motorcykel är inte svårt, men det finns några saker att tänka på som kommer att ge ditt målningsarbete ett mer professionellt utseende. Korrekt maskering också kan hjälpa dig att undvika tejp linjer samtidigt som du kan skapa nästan alla utseende du vill ha. Saker du behöver
Maskeringstejp
SPACKEL
Sprayfärg
Razor disktrasa blad
Varmvatten
Visa fler instruktioner
1

Köp en lätthäftande maskeringstejp som målartejp (oftast blå). Enligt Family Handyman, Scotch-blått nr 2090 fungerar bäst för generell maskering, och det kommer inte baka på glas.
2

Arbete med små tejpbitar mindre än 12 inches i taget. Ge bandet lite slack. Du vill undvika sträckning bandet, vilket kommer göra att det läcker, lyfta eller bryta. Istället lägger bandet i fördjupningarna och konturer av motorcykeln.
3

Tryck ordentligt på bandet med nageln, en spatel eller kreditkort. Detta kommer att skapa en bättre tätning och en skarpare linje.
4

Kontrollera att kassetten du använder inte läcka igenom när spray målade. Det är ytterligare en anledning att använda målartejp.
5

När du målar, applicera tunna lager som överlappar varandra. Du vill inte använda för mycket färg på en gång eller spraya för nära din yta eftersom det kommer att skapa en gropig yta som liknar skalet av en apelsin. En bra tumregel är att du har tillräckligt med måla på när du ser en spegelbild i färgen. För att undvika tejp linjer, upphöjda linjer övergång eller måla fjällning
6

, är det säkrare att lossna bandet så snart du är klar målning. För att ta bort tejpen försiktigt pilla bort det med en diagonal vinkel istället för rakt upp.
7 p Om du väljer att lämna bandet på tills det torkar, se till att låta det torka helt (ca fyra timmar eller över natten). Om du försöker ta bort tejpen innan det är torrt, riskerar du sträcker färgen, vilket kommer att orsaka att chip, riva eller blöda i ojämna linjer.
8

Testa färgen genom att peka på färgen- färgade band. Om du inte får färg på fingrarna, bör du vara bra att gå.
9

Innan du tar bort tejpen försiktigt skära tunna band mellan färgen och bandet med ett rakblad eller en spackel. Tryck inte för hårt. Du vill inte repa den verkliga kroppen.
10

Doppa en tvättlapp i varmt vatten och sedan pressa ut allt vatten. När det inte längre droppar, håll fuktig tvättlapp över bandet i ett par sekunder. Detta kommer att göra det lättare att dra bort. Efteråt, torka den tejpade området helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107943.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.