Hur polska en R6 Frame

Är du trött på din R6: s ram ser tråkig och smutsig? Vill du en fantastisk glans att följa dina glansiga plast? Här är ett enkelt sätt att helt rengöra och polera en R6 ram. Saker du behöver
Stålull
Lime rengöringsmedel (tillval) katalog Tandborste (tillval) katalog Rags
Varje form av djup metall renare
Metall polish
Microfiber rag
Spray metall vax
Visa fler instruktioner
1

bort all rost och uppbyggd genom skrubbning ramen med stålull. Gör slutföra ett jobb som möjligt, eftersom detta kommer att kraftigt påverka mängden glans du kan få ut den ramen.
2 p Om det finns någon rost eller uppbyggd i sprickor som du inte kan få till med stålull, sedan använda en lime rengöringsmedel till slutet av en tandborste och skrubba djupt. Denna process kan ta en hel del press.
3

Städa upp all rost och partiklar rester. För att göra detta, använd en trasa indränkt med någon form av djup renare. Börja med mitten av ramen och arbeta dig fram till sidorna för den enklaste komplett jobb.
4

Applicera ett lager av metall polish med en microfiber trasa. Applicera polska generöst, eftersom metallen i ramen är mycket porös och kan absorbera en bra summa. Arbeta dig från ena änden av ramen till en annan för att hålla pälsen så jämn som möjligt. Gnid metallen tills alla rester från den polska försvinner.
5

När lacket har torkat och dränkts in, applicera ett skikt spraya vax på ramen. Återigen, arbeta dig från ena änden av ramen till den andra. Spraya vaxet på små delar av ramen, arbeta vaxet in med en ren trasa, sedan fortsätta vidare till nästa del.
6

När du är klar vaxning, ger bågen en final gnugga- ner med en ren, något fuktig trasa. Detta kommer att ta fram det bästa av glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106205.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.