Hur man tar bort Grips Motorcykel Hand

Ta bort handtagen från din motorcykel bör vara ganska enkelt, om de inte är limmade på. Då är det en smula svårare, men inte för mycket. Det finns många anledningar till varför man skulle vilja ta bort gamla motorcykel grepp, så att veta hur viktigt. Följ några enkla knep och du kommer att kunna ta de gamla handtagen bort utan att klippa dem, så att de kan användas igen i framtiden. Saker du behöver
skruvmejsel
Windex
Visa fler instruktioner Review bort Motorcycle Hand Grips
1

Ta bort Torx-skruvar från toppen och botten av byta bostad på handtaget.
2

Dra försiktigt de två husen från varandra. Om du har sladdar genom gallret, vara noga med att inte skada ledningar vid avskiljning era hus. Addera 3

Välj en skruvmejsel med tunt blad, en som är minst lika lång som motorcykeln handgrepp. Sätt in skruvmejseln under slutet av gummigrepp. Wiggle skruvmejseln fram och tillbaka.
4

Spray Windex inuti greppet öppningen och fortsätta att vicka bladet. När du vicka och vrida klingan, mellan baren och greppet, kommer greppet att fortsätta att lossa sitt grepp om stången. Fortsätt sprutning Windex tills du har infogat bladet så långt det går, och tills du har roterat bladet helt runt baren.
5

Ta greppet gummi motorcykeln ordentligt och börja rotera den på styret. Efter några bra vändningar, ska greppet glida rätt av baren. Med lite envishet och tålamod, bör din motorcykel handgrepp lossnar styret oskadade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106196.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.