Hur man bygger en motorcykel bakre stativet Cheap

En bakre stativet för din motorcykel stabiliserar cykeln medan du grejar, låt eller delar ändras. Tillverkade bestånd har högteknologiska hjul, glänsande färg och en prislapp som matchar. Med tanke på enkelheten i ett bakre stativ, kan du bygga en som fungerar lika bra som en dyr modell. Bakre stativ består av en rektangulär ram, ett handtag och två hjul. Ett par stolpar med ram stöder fäster en tvärslå. Hitta en begagnad eller billig trädgård dolly med en ögla vila istället för en stålplatta vila och bygga din egen billig monter motorcykel bak. Saker du behöver Flighter Garden dolly med ögla vila
Bågfil
3/4-tums diameter stålrör
skruvstycke
Electric drill
1/8-tums borr
5/8-tums trä träpinne
Hammer
3/16-inch träskruvar
Fast nyckel för 1-tums stålkanal
Visa fler instruktioner
1

Använd en bågfil för att kapa slingan resten av vid varje sida av en trädgård dolly, 2 inches framför varje hjul.
2

Mät bredden över dolly från ytterkanterna av varje snitt för en tvärslå. Säkra en längd av 3/4-tums diameter stålrör i ett skruvstycke. Skär ribban till din mätning med bågfil.
3

Chuck en 1/8-tums borr i en borrmaskin. Borra ett vertikalt hål genom en ände av ribban, 1/2-tums från änden. Borra ett liknande vertikalt hål vid den motsatta änden av ribban.
4

Skär två stycken av 5/8-inch trä dymling, 2 inches lång, till pluggar. Kör en kontakt i vardera av de öppna ändarna där du skär slingan resten av dolly.
5

Fäst ribban till dolly med 3/16-inch träskruvar genom de borrade hålen och in i trä pluggar. Dra åt eftersläpningar medsols med en hylsnyckel. Dra inte åt fördröjningar eller trådarna kan remsan i pluggarna.
6

Mät bredden mellan bakramen armarna på din motorcykel. Gör mätningen framför bakaxeln. Dessa är de punkter där stolparna och ram stöder lyfta motorcykeln hjulet från golvet.
7

Lägg ut platserna för stolparna genom att överföra din mätning på den bakre ramen armarna på den centrala delen av ribban du ansluten till dolly.
8

Mät avståndet från den bakre ramen armarna i golvet och tillsätt 1 tum. Skär två ytterligare delar av 3/4-inch diameter stålrör till denna längd för stolpar.
9

Skär två stycken av 1-tums stålkanal 2 inches lång som ram stöder att fästa ovanpå den stolpar.
10

Ta dolly, stolparna och ram stöder till en ljuddämpare eller svetsverkstad. Placera dolly platt. Be svetsaren att svetsa stolparna lodrätt mot ribban på din layout märken. Ha en ramstöd svetsad ovanpå varje upprätt med kanalen uppåt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110893.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.