Specifikationerna på en 2006 Harley-Davidson FXDL

2006 års FXDL är en del av Harley-Davidson Dyna Low Rider-serien. Den FXDL släpptes första gången 1995 och efterträder Harley FXR-serien, och 2006 FXDL presenterade omgjorda hjul och kombiinstrumentet. Den var avsedd för ryttare som föredrar komfort och enkel hantering tillsammans med den traditionella Harley utseende och känsla. 2006 Harley-Davidson FXDL hade en ursprunglig tillverkaren rekommenderat pris på $ 15,620. Kännetecken

FXDL är utrustad med ett lågt hängande anpassade sätet som är 25,8 inches hög. Den FXDL levereras som standard med pull-back styre, vilket ger en låg tyngdpunkt och en lång och låg utseende förknippas med en Harley. Den finns i 10 färgkombinationer. Dyna Low Rider har en markfrigång på 5,6 inches. Viktiga funktioner inkluderar en 1,77-tums polerade gaffel aluminium front monterad på en 30,5-graders vinkel och en rake på 29 grader, mittmonterade fotkontroller och peggar motorväg.
Funktioner

funktioner läggs till FXDL för 2006 års modell inkluderar indikatorlampor på styret, en wrap-around bakskärmen, tankmonterade instrumentpanel med en återställbar trippmätare, en felkod, bränslemätare och en ny tank dekal. Det kommer också med en enda flytande broms rotor som gör flera av de 10-ekrade hjul ses. Andra funktioner inkluderar en krom-sicksack "Shorty" dubbelt avgassystem, elektroniskt start, själv annullera signalljus och en kvarts halogen strålkastare.
Prestanda

Den FXDL körs på en vibrations-isolerade, Twin Cam 88-motorn, som är en 1450-kubik-centimeter (88-kubik-tums), fyrtaktsmotor. Den använder en elektronisk sekventiell port bränsleinsprutning (ESPFI) systemet. Den 2006 FXDL har en sexväxlad cruise-transmission och har en toppfart på 109 miles per timme. Förbrukning genomsnitt ungefär 50 miles per gallon på motorvägar och 44 mpg på stadens vägar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109901.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.