Hur man tar bort Kilar Motorcykel Wheel

MC stoppklossar används för att stabilisera en motorcykel antingen inuti en lastbil under transport eller i garaget. När du transporterar en cykel på baksidan av en lastbil, kommer en chock att ta del av stressen bort av banden som används för att hålla cykeln på plats, eftersom den chock stöder cykeln. Kilar används för långtidsförvaring för att minska skador eller stress som annars skulle läggas på cykelställ. För vissa cyklar som inte har kickstands, som smuts cyklar, motorcykel stoppklossar är nödvändigt att parkera cykeln över natten. Instruktioner
1

Släpp spaken på undersidan eller sidan av den bakre chock. Denna spärr håller hjulet koppen på plats. Denna spärr är oftast en fjäderbelastad eller låsning typ av spärr. En snabb inspektion ska berätta vilken typ det är.
2

Sänk kickstand om den inte redan är sänkt och lås den på plats. Du kommer att höra ett clacking ljud när kickstand helt överbord. Ta tag i handtagen och sedan plantera fötterna stadigt på ena sidan av cykeln. På sidan av cykeln i cykelställ pekar på Addera 3

Stand. Ta tag i handtagen ordentligt och sedan plantera fötterna i mitten av cykeln, dödpunkt med motorn, den tyngsta delen av cykeln.
4

Dra långsamt tillbaka på styret, rulla cykel bakåt bort av lagerbocken. Den chock kommer att rulla bakåt, lyfta cykeln upp något tills den deponerar framhjulet på marken.
5

Vrid ratten mot sidan av cykelställ sedan låta cykeln lutar mot dig tills den vilar på cykelställ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106215.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.