Hur att bogsera med en motorcykel Caddy

En motorcykel caddie är en speciellt utformad bit bogsera redskap som tillåter dig att bogsera din motorcykel utan att behöva en släpvagn . I själva verket fäster en motorcykel caddie direkt till ditt fordon för bogsering . I transit , är framhjulet på motorcykeln upp vertikalt , med endast bakhjulet kvar på marken . En trehjuliga motorcykel , som vanligtvis hänvisas till som " trikes , " inte kan bogseras säkert med en motorcykel caddie. Instruktioner
1

Fäst motorcykeln caddie till ditt fordon stötfångare , om du inte redan har gjort det , genom att följa instruktionerna som medföljer den caddie . Alternativt kan vissa motorcykel butiker bifoga det till dig . Avgifter för detta varierar . Varje tillverkare har en annan installationsprocess , så kontrollera anvisningarna om du installerar på din egen . Vanligtvis kan du inte använda en motorcykel caddie med ett långt fordon , till exempel en buss eller RV .
2

Sätt framhjulet på din motorcykel i hjulet buren och rem hjulet i att använda de tre rem klämmor . Detta säkrar motorcykeln till ditt fordon .
3

Snurra veven att höja framhjulet upp från marken . Framdäcket måste höjas för att transportera motorcykeln på ett säkert sätt .
4

Shift motorcykeln ur växel och till neutralläge för bogsering . När du gör detta , är du redo att bogsera din motorcykel i caddie .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110754.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.