Hur Trailer en motorcykel på Open Trailer

Du måste veta hur man säkert trailer din motorcykel på ett öppet släp om du planerar att ta dig cykla på alla resor. När du släp din motorcykel, måste du se till att framhjulet är säker och din motorcykel kommer inte att flytta eller stänga. Du vill också att säkra din cykel utan att skada den. Det är viktigt att använda rätt utrustning och förfarande för att binda din cykel säkert. Saker du behöver
spännband (spärr eller kam /friktion) katalog Soft slingor
Visa fler instruktioner
1

Fäst två spännband till en öglebulten på varje sida av framsidan av din släpvagn. De bästa banden att använda är 1 och 1/2 tum bred spärr remmar. Dessa band är klassade till 6,600 pounds testet och 2,250 pounds arbetsbelastning. Du kan också använda en tum breda axelband, även om de bara rankad på 800 pounds arbetslast. Ratchet spännband är ditt bästa val, men du kan också använda CAM /friktion spännen.
2

Placera två spännband till en ögla på baksidan av släpet i en position där du kan nå det från din motorcykel sätet. Placera remmarna i en position att de sitter på en 45-graders vinkel när de är fästa.
3

Ride eller gå din motorcykel på släpet och upp till framsidan mot chock eller annan fast del längst fram i vagnen.
4

Fäst mjuka slingor eller slinga remmarna runt en monterad fast ramkomponent på baksidan av cykeln när du sitter på cykeln. Några möjliga platser att fästa slingorna är bakre fotpinnen konsoler eller den bakre ramen. Remmar kommer ibland med mjuka öglor eller du kan köpa dem för att förhindra skador på din cykel.
5

Dra åt banden på baksidan av cykeln med spärrmekanismen tills cykeln sitter stadigt på plats.
6

Klättra upp cykeln och fäst de främre remmarna till antingen motorcykelns ram eller annan fast monterad del på framsidan av cykeln. En uppsättning av remmar bör dra framdäcket i chock och den andra ska dra framåt och ut på varje sida.
7

Ratchet banden ner igen tills cykeln sitter stadigt på plats.

8

Skaka cykeln för att kontrollera dess stabilitet. Din skakning kan orsaka att vagnen att röra sig, men du bör se väldigt lite cykel rörelse.
9

Stanna och kontrollera tie-downs efter körning vid din marschfart för fem till tio miles för att se till att de är fortfarande fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107728.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.