Hur Dra Harley Rocker Boxes

Populariteten av motorcykeln motkultur närvarande nådde en all-time high. Men medan det roliga och äventyr på motorcykel resa kan vara obestridligt, kan den dolda kostnaden av motorcykel underhåll blir oöverkomliga. Det är där en bra mekaniker verktygssats och en kan-göra-attityd kommer att gå långt. Fastställande en läckande packning hemma snarare än på den lokala Harley återförsäljare kan spara ryttaren massor av pengar bättre spenderas på annat håll. Dra den rocker rutan täcker från en Harley är nödvändigt för att komma till huvuden, byt ut slitna delar och stoppa läckor rocker box. Saker du behöver
mekaniker verktygssats
Momentnyckel
Byte packningar
Harley-Davidson fabriken handbok för ditt märke och modell
Visa fler instruktioner
1

Töm gasen från tanken. Lossa alla gastank fästskruvar och ta bort själva tanken. Placera tanken på en säker, out-of-the-way plats.
2

Ta bort de fyra skruvarna och sälar från toppen av varje rocker lock med en insexnyckel. Ta bort de övre och mellersta rocker box täcker från varje cylinder. Släng de gamla packningarna.
3

Avlägsna skruvarna behåller vipparmarna med en vanlig skiftnyckel. Börja med bultarna närmast stötstänger. Märk axlarna vipparm och vipparmar så att de var installerade i sina ursprungliga positioner, och sedan ta bort dem.
4

Ta bort alla återstående fästelement som håller lägre rocker rutan till topplocket med hjälp av lämpliga skiftnyckel. Du kan nu ta bort den nedre rocker rutan.
5

Ersätt gamla packningar på varje cylinderhuvud och installera om alla borttagna delar i omvänd ordning. Dra varje fästelement ned till visst vridmoment. Innan du drar de sista fästen, se till att den mellersta delen och packning av rocker lådor är lika fördelade på alla sidor. Dra de sista bultarna korsvis för att låsa packningen. Installera bensintanken och slangarna med alla tillhörande hårdvara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106054.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.