Hur öka Hästkrafter för en 2001 Suzuki Bandit

Suzukis sortiment av Bandit motorcyklar infördes 1991. Deras avskalad design och kapabla, de-trimmade GSX motorer möttes med positiv feedback från ryttare, och modellen har funnits i olika former sedan dess. Banditen är en populär nybörjar motorcykel eftersom det är säkert, pålitligt och förutsägbart. Lägga till denna vädjan är enkel anpassning. Kroppen är en enkel layout, med massor av utrymme för modifiering, och motorn är en tämjd version av en högpresterande enhet, vilket tyder outnyttjade reserver av makt som kan nås med några Grundluftmängd ändringar. Saker du behöver
5 mm eller 6 mm insexnycklar, beroende på avgas bultar
Performance avgassidan kan
Exhaust klistra
Sportluftfilter - K & N beteckning SU-6000

Visa fler instruktioner
1

Byt lager avgaserna kan med en högpresterande slip-on. Som namnet antyder, är installationen mycket enkel. Lossa insexskruvarna som håller basen av burken till avgasröret, och ringen klämma längre upp burken som håller den till den bakre sektionen.
2

Skjut gamla burk ut. Det kan kräva viss vrida och vicka som avgas pasta tätar skarven kommer ha bakat hårt från värmen. När det gäller fri, skjuter nya kan i. daub cirka en matsked av avgas pasta på spetsen av avgaserna ned-pipe, innan parning den nya kan för det. Dra åt bultarna på röret och ring klämmor.
3

Lossa spärren på baksidan av sätet och lyft av cykeln. Ta bort de två skruvarna under den som håller fast tanken. Har en assistent lyfta tanken med två inches, och nå nedanför, koppla bort alla petcock slangar. Lyft tanken klart och sätter ner den. Lossa de två skruvarna på toppen av luft-lock och lyft upp locket. Standarden filtret kommer bara dyka upp, och det nya kan klippas i dess ställe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110892.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.