Hur man använder en Net Motorcykel Cargo

Du köpte din motorcykel för spänning, frihet och hastighet den erbjuder. Du har inte nödvändigtvis köpa din cykel med resor till mataffären i åtanke. Men ibland transportera en liten last är nödvändigt, och att använda ett nät motorcykel last är ett pålitligt, kostnadseffektivt sätt att få det gjort. Instruktioner
1

Placera lastnät över passageraren del av ett säte eller pakethållare (om en sådan har installerats).
2

Fäst nätets krokar till undersidan av den plastsäte spackling, metallram, passagerare grepp sits eller pakethållare. Individuella cykel mönster kommer att bestämma den bästa platsen för att fästa hakarna. Nätet kan också fästas över toppen av sidan påsar att hålla extra objekt på plats, men för aerodynamik och säkerhet, rekommenderas att fästa lastnät bakom föraren (s).
3

Kontrollera krokar sitter fast ordentligt innan du börjar cykla för att förhindra net /krokar från boende i kedjan eller bakhjulet, eller flyga av och orsaka skada på en annan bilist /fotgängare.
4

Använd sunt förnuft vid transport träffar med lastnät. Egendomligt formade, bör alltför tunga och /eller stora föremål reserveras för sidoväskor eller transporteras inte alls med en motorcykel lastnät.
5

Vanliga användningsområden för en motorcykel lastnät inkluderar transportera en extra hjälm, kläder, mat och bara om något som inte negativt påverkar viktfördelningen /balans, syn eller bekväm körställning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106333.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.