Hur man fixar ett trasigt Cable Motorcykel Koppling

Att köra en motorcykel kräver reglagemanövrerna ständigt, och detta görs genom att koppla in kopplingen. Om du hittar dig själv med en trasig koppling kabel, måste du byta ut den så fort som möjligt. För att förhindra allvarlig skada på dina redskap, håll utkik för slitage innan kabeln helt bryter. Saker du behöver
Wrench
Hylsnyckelsats
Drill
Smörjmedel
Kopplingsvajer fett
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera kabeln fäst kopplingshandtaget på styret, vanligtvis på vänster sida. Lossa justerskruven hela vägen med ratten eller med en skiftnyckel.
2

Skruva av muttern och ta försiktigt bort kabeln från huset.
3

Följ kabeln och lokalisera var det kommer in i kopplingen på kroppen av motorcykeln. Skruva av muttern där, och fortsätt att lossa kabeln. Följ kabeln upp kroppen på cykeln på styret, ta bort några andra luckor, lådor eller andra delar från kroppen av motorcykeln som är i vägen. Använd en borr, hylsor och smörjmedel vid behov för att ta bort delar.
4

Fäst den nya kabeln till kopplingshandtaget genom att dra åt muttern. Installera den nya kabeln längs samma väg den gamla sprang, och anslut den till kontakten på kopplingen.
5

Fetta kopplingskabel till hela kabeln.
6

Rearrach alla delar som tagits bort från cykeln under installationen. Dra åt justerskruven vid kopplingshandtaget att tillämpa lämplig mängd spänning till din nya kabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107215.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.