Motorcykel Evenemang i Tennessee

Tennessee erbjuder ett brett utbud av motorcykel evenemang, bland annat traditionella rallyn och serier, musikfestivaler och familjevänliga evenemang. Det är också möjligt att se tävlingsmotorcykel dra och visar motorcykel i Tennessee. De flesta helger under sommaren finns det någon form av händelse som pågår i staten. Årlig MidSouth Motorcycle Show

MidSouth Motorcycle Show är en motorcykel expo som presenterar nya modeller från mc-tillverkare och försäljare, tillsammans med levande underhållning och mat. Motorcykeln evenemanget äger rum på Agricenter International Building i Memphis i mars, barn under 10 år är befriade

Agricenter International Building777 Walnut GroveMemphis, TN 38.015.901-652-1727cycleshows.com
. Flighter Thunder i dalen

åska i dalen är en dragracing motorcykel händelsen hölls på en helg i augusti i Bristol, Tennessee. Tävlingar är öppna för alla medlemmar i All Harley Drag Racing Association (AHDRA). Inträdet är tillgängliga för en eller båda dagar och barn yngre än 11 ​​får i fritt. Entré ingår grop tillgång och arenan, som rymmer 25.000 personer, erbjuder läktaren utsikt över racing. Det finns en campingplats på Dragway och andra boenden i Bristol.

Bristol Dragway151 Speedway Blvd.Bristol, TN 37.620.336-924-2095ahdra.combristoldragway.com Addera ditt åska på Rock

Åska på Rock är en gemensam motorcykel rally och kommersiella musikfestival som äger rum i Monteagle, Tennessee, Memorial Day helgen. Motorcykeln händelsen har livemusik varje kväll, säljare, mat, dryck, en poker run, utbrändhet tävling och camping för både tält och husvagnar. Priset för upptagande ingår en motorcykel, och "stöd fordon" som bilar och husvagnar kostar extra. Detta är inte en familjevänlig motorcykel händelsen och ingen under 18 år tillåts inträde. Medan antagning finns på porten, det finns en betydande rabatt för att köpa biljetter i förväg.

Thunder på Rock Fields518 Brawley RoadMonteagle, TN 37.356.423-290-2166thunderontherockonline.com
Fuktig Bottom Biker Rally

Detta rally är en traditionell vuxen-orienterad motorcykel händelse som löper under en helg i maj. Den fältbaserade rally erbjuder levande musik, mat och leverantörer, och det finns gratis camping för tält och husvagnar. Entertainments tillgodose de över-21 publiken, men reglerna betonar en ickevåld politik och rally är en förmån händelse, inte en fri-för-alla. Biljetter finns på dörren och i förväg, och det finns även dagarsbiljetter för dem som bara vill delta i konserter.

Soggy Bottom Rally Fields3435 Highway 411 N.Englewood, TN 37.329.423-519-69166soggybottombikerally.com Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106934.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.