Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Polaris PWC Prop Removal

Polaris är en tillverkare av snöskotrar, terrängfordon, motorcyklar och andra små fordon motor. Polaris inte längre gör vattenskotrar. Den exakta processen för att ta bort propellern från en Polaris vattenskotrar varierar från modell till modell. Propellern kan behöva tas bort på grund av skada eller om det blir igensatt med skräp. Nyare modeller av vattenskotrar använde ett framdrivningssystem snarare än en propeller. Lyft Setup

För att få tillgång till propellern avlägsna vattenskoter ur vattnet och placera den på en hiss eller släpvagn. Hissen ska säkerställa vattenskoter på plats så att den inte rör sig och allt inte faller ner.
Cleanup

Ta bort eventuellt skräp från propellern. Tång, lera och andra ändamål förhindra borttagning av propellern. Försök att ta bort så mycket som möjligt. Träskor i propellern, som nät och alger kan vara svårt att helt ta bort utan att först ta av propellern.
Propeller Removal

Lokalisera den stora bulten i centrum av propellern. Det bör vara ungefär två inches i diameter. Använd en större skiftnyckel eller specialutformat verktyg för propellern avlägsnas från Polaris att greppa bulten. Vrid skruven moturs för att lossa den. Detta kan kräva en hel del kraft för att göra detta. Håll propellern stillastående med en hand, medan övriga unscrews den.
Delar

När bulten avlägsnas, bör propellern lätt glider av. När propellern är av, kan den bytas ut mot en ny. Var försiktig när du tar bort propellern som det finns tvättmaskiner och andra delar som kan komma med det. Ordern Dessa delar monteras i är viktigt att komma ihåg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104764.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.