Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Wire en Float Byt till en Länspump

En flottör är en smart enhet som används i båtar som vänder på en länspump, när vattnet i kölsvinet når en viss nivå. Det är ett måste i varje båt som lämnas utan tillsyn under en längre tid, eftersom alla båtar tenderar att läcka åtminstone lite vatten. Denna switch är nedsänkt, så du behöver vattentäta elektriska anslutningar och hänga ledningarna så att de stannar så torr som möjligt. Saker du behöver
Wire strippor
8-mätare isolerad koppartråd
Krympslang
Värmekanon
Butt kontakter
nivåvippa
Nylon buntband

Visa fler instruktioner
1

Installera en länspump och en tre-vägs switch i din båt. Nivåvippan kommer att kopplas mellan dessa två som ett av alternativen för trefunktionsreglaget.
2

Montera flottören till kölsvinet på en plats strax över länspumpen. Det bör finnas lite vatten i själva pumpen innan slås på, vilket innebär att brytaren skall vara ovanför pumpen. Se till att du inte använder någon hårdvara som kommer att bryta igenom skrovet.
3

Skjut en krympslang över änden av en längd av isolerad koppartråd. Skjut in kabeln i en butt-kontakt, och skjut kontakten över positiva anslutande inlägget av flottör. Skjut krympslangen över anslutningen och använda en värmepistol för att täta detta sammanhang.
4

Slide annan krympslang över denna tråd och skjut in det i en butt-kontakt. Anslut den här änden av kabeln till den positiva polen på länspump, försegla den med värmepistol.
5

Anslut en kabel mellan flottör och stolpen märkt "Auto" på tre- vägs switch. Använd värme krymper precis som du gjorde när du anslöt nivåvippan till pumpen.
6

Använd band nylon kabel att hänga ledningarna var 18 inches. Linda dem runt rören vattenintag i båten, om de är bekväma. Se till mekanisk rörelse hos motorn inte hindras av switchen eller ledningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104268.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.