Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Boat Klädsel Styles

Klädsel är en av de mest anpassningsbara material på en båt, och det lämpar sig särskilt väl till ansträngningarna att anpassa din vattenskoter. Du kan använda olika klädsel stilar för att spegla både din personlighet och vad äga en båt innebär för dig. Oavsett vilken stil du väljer att dekorera med, kom ihåg att klädseln material kommer att utsättas för överdriven fukt, sol och kemikalier, så de måste vara hållbara. Traditionell Nautisk

I årtionden har båtarna blivit smyckade i marin och vitt, med hjälp av material såsom duk, rep och läder. Denna traditionella stil tapetsering din båt kommer att påminna dig om nautisk historia och införliva färgerna av hav och himmel. Det enklaste sättet att lägga till denna stil till din båt är att köpa kuddar som är täckta med dessa färger. Men om återvinning befintlig klädsel, de mest traditionella material är bomullstwill, canvas och nylon tyg. Kantning av sådana stoppade bitar bör göras i rep eller samordnade rörsystem tyg. När dekorera i en marin stil, kom ihåg att hålla dekorativa linjer enkel och betona nyttan och renlighet.
Modern eller futuristiska

Denna typ av klädsel görs oftast i vinyl eller akryltyger, med påsydda böjda linjer och hög kontrast mellan färgerna. Tygerna är oftast syntetiska, och är valda för att vara särskilt tålig och motståndskraftig mot de element som en båt består. Denna stil härmar ofta raderna i en båtens aerodynamik, trots att klädseln inte spelar någon roll i hastigheten på en farkost.
Utilitarian

Några visa deras båtar som transport först och alla dekorativa element är sekundära. Detta är särskilt vanligt på arbetstid fartyg såsom fiskebåtar. De stoppade ytor värderas inte så mycket för komfort som för sin förmåga att hålla upp att bära, ger en mjuk yta när det behövs och hålla ur vägen annars. Föredragna material innefattar Sunbrella, ballistisk nylon och vinyl. Klädsel av denna stil bör behålla sin styrka väl, vara ekonomiskt att ersätta om rivna och sömnad ska vara enkelt. Addera tropiska eller Island-inspirerad

vara på den öppna vatten påminner ofta båtägare på semester i tropikerna, och många båtägare är belägna i tropiska områden redan. Det är bara passande, då, att de återspeglar de färger och mönster av tropiska platser i deras klädsel stil. Det kan handla tyg illustrerad med tropiska frukter eller djur, eller tiki teman. Denna klädsel stil kommer också ofta visa upp ljusa färger och använd retro formar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104622.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.