Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man tar bort gamla Pinstriped Klistermärken från en båt

Stick på pinstripes som har tillämpats på båten sker på samma sätt som pinstripes tillämpas på en bil. Tid och väder orsaka dessa pinstripes lossnar, blekna och spricka. Ju äldre din pinstripes är, desto hårdare kan vara att få bort. Den bästa tiden att ta bort dina pinstripes är när vädret är varmt. Värme från solen kommer att bidra till att lindra limmet som håller ränderna på din båt. När vädret är kallt, dina pinstripes är sköra, vilket gör dem svårare att ta bort. Saker du behöver
Hårtork
kniv Plast kitt
mjuka trasor
Automotive lim remover
Visa fler instruktioner
1

Koppla in din platt-tv och ställ den på hög värme. Håll din hårtork minst 4 inches från ytan av din båt. Sikta din hårtork på en liten 3-tums avsnitt av dina pinstripes. Värmen från din hårtork mjuknar limmet på pinstripes.
2

Lyft slutet av avsnittet av kritstreck som du tillförd värme till med din plast spackel. Ta tag i slutet av kritstreck och sakta börja dra bort det. Dra dina pinstripes långsamt kommer att bidra till att ta bort längre avsnitt åt gången.
3

Fortsätta arbeta längs sidan av din båt genom att man värmer dina pinstripes och långsamt dra den uppvärmda delen av. Om du inte kan dra delar av dina pinstripes av, använd din spackel för att lätt skrapa pinstripes samtidigt som du ansöker värmen från din hårtork. Skrapa försiktigt, så att du inte repar ytan på din båt.
4

Mätta spetsen av en ren trasa med din bil lim remover. Torka över ett litet område av lim som fortfarande sitter fast på ytan av din båt. Följ omedelbart efter med en ren trasa som har fuktats med lim remover. Den första trasa kan lossna och smeta lim runt, din andra trasa tar bort limmet helt. Följ den andra appliceringen av adhesiv remover med en ren torr trasa. Fortsätt tills du har tagit bort alla spår av lim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103552.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.