Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man fixar en Båtmotor med vatten i gas

Båtägare som använder E10 Etanolblandat bensin i sina båtmotorer finner ofta att vatten hamnar i sina bränsletankar. Detta beror på att E10 gas absorberar överflödigt vatten lätt och händer oftare i båtar som hålls i miljöer med hög luftfuktighet. För mycket vatten i bensin kommer att orsaka många problem med en båtmotor, men det är möjligt att spara motorn genom att ta bort det mesta av vattnet som finns i bensinen. Saker du behöver
Vatten-finna pasta
Yardstick
Fuel behandling
E-Zorb
Visa fler instruktioner
1

Applicera ett lager vatten-finding klistra på änden av en måttstock. Doppa måttstock in i bränsletanken tills den når botten. Dra ut och titta på slutet av pinnen. Vattnet-konstaterande pastan blir en färg där det finns vatten. Detta visar hur mycket vatten finns i tanken.
2

uppskatta hur mycket vatten du tror är i tanken baseras på mått du tog. Om det finns en avsevärd mängd vatten, måste du tömma bränsletanken, kassera bränslet och fyll på nytt bränsle i. Addera 3

Lägg ett bränsle behandling görs för att avlägsna vatten från bränsle om bara ett litet spår av vatten är närvarande i bränsletanken. MDR e-Zorb är en behandling som fungerar för att emulgera etanol och vatten.
4

Lägg E-Zorb till båtens bränsletank regelbundet, efter allt vatten har avlägsnats, för att hålla vattnet från att bildas i tank. Det gör motorns bränsle att brinna effektivt och säkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104721.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.