Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hydrostream Voodoo Specifikationer

Den Hydrostream Voodoo är en liten motorbåt gjord för att ge plats två. Dess eleganta design och kraftfulla utombordsmotor gör det till en idealisk båt för racing upp och ner i vattendrag. Det är mycket lättmanövrerad tack sin lilla design. Det finns två typer av Voodoo, mini-Voodoo och Voodoo. Även om båda båtarna är gjorda för hastighet, de är mycket lätta och känsliga för kantring. Mini-Voodoo Mätningar

Längden på Voodoo är 11.6 meter lång. Balken är 66 inches. Mini-Voodoo har en akterspegel höjd av 22 inches. Den hästkrafter är noterat vid 20 till 40 hästkrafter. Mini-Voodoo har en total vikt av 220 pounds.
Voodoo Mätningar

Voodoo har en längd av 13,4 meter med en stråle av 66 inches. Den riggLängd är 24 inches, med en total vikt av 260 pounds.
Utrustning

Båda båtarna erbjuder främre raden sittplatser. Voodoo kan utrustas med en bakre parkett, men detta kommer att begränsa det tillgängliga utrymmet för extra växel. Både Mini-Voodoo och Voodoo har gott om utrymme för förvaring i kölsvinet.
Propeller

rekommenderade propeller är en köttyxa. Men vissa individer är mer bekväma med att använda en helikopter. Konsumenterna kanske vill prova både för att göra ett välgrundat beslut. För bästa resultat bör den kardanaxel höjden vara en och en halv inches under dynan. Skrovet blir snabbare vid högre höjder, men detta kan skapa säkerhetsproblem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104494.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.