Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Korsa den kanadensiska gränsen Bogsering en båt

Kanada erbjuder ett brett utbud av vattensporter och utomhusaktiviteter, inklusive kajakpaddling, segling och jakt. För båtägare som reser till landet kallas "True North stark och fri" bogserar en båt i Kanada kräver en kunskap om gränserna regler och förordningar. Innan du försöker att korsa den kanadensiska gränsen med en båt på släp, är det viktigt att förstå vad som förväntas av dig som en kanadensisk besökare. Saker du behöver Arkivfoto Proof identifiering
medborgarskap
Visa fler instruktioner
1

Skaffa nödvändig dokumentation för att ange Kanada från USA. Som lagen kräver Canada all in personer för att ha både bevis på medborgarskap och identitet. För amerikanska medborgare, kan dessa krav uppfyllas genom att antingen ett pass kort, giltigt amerikanskt pass eller NEXUS kort. NEXUS kort (se referenser) är i första hand avsedd för dem som reser mellan USA och Kanada ofta.
2

skaffa nödvändig dokumentation för både din båt och passagerare. Ett giltigt tillstånd båt licens krävs vid bogsering en båt över gränsen med bil, liksom när de passerar genom vatten. Om på vatten, kommer båt passagerarna måste ge sitt fulla namn, bevis på medborgarskap, födelsedatum och hemadress. Resenärer som kommer att vara i Kanada mindre än 45 dagar är undantagna från nästan alla de kanadensiska kustbevakningen Office of Boating Säkerhetsregler för utländska rekreationsvattensystem fordon, så länge de kan bevisa sin båt är licensierad i Amerika.

Billiga 3

Identifiera vilket läge av post du vill använda. Vid bogsering en båt i bil, se till att du har den nödvändiga bevis på medborgarskap och identitet samt statens båt licens. När du skriver in Canada med båt, är fartygets kapten skyldiga att rapportera till den kanadensiska Border Services Agency omedelbart. Denna redovisning ska ske vid godkända stationer. För att hjälpa kanadensiska besökare, många gränsen småbåtshamnar fungera som rapportering stationer. För enkelhetens skull, dessa marinor ha instruktioner med avgiftsfria nummer som finns. Skriva Canada med båt utan att rapportera till den kanadensiska Border Services Agency är olagligt. Kanadensiska besökare som har CANPASS tillstånd har möjlighet att ringa 1-888-CANPASS och rapportering deras inträde som helst från 30 minuter till fyra timmar före ankomst till en berättigad småbåtshamn eller docka.
4

Placera din nationella flagga i aktern på båten när de passerar gränsen av vatten eller när bogsering med bil. Som en artighet till Kanada, överväga att flyga en liten kanadensisk flagga också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104398.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.