Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Carpet en Jon båt

Heltäckande mattor en Jon båt hjälper till att förhindra ryttare glider när du flyttar runt eller när de kommer in och ut ur båten. Mattan ger ökad dragkraft när skorna inte är slitna. Installera marina mattan i en båt, som är utformad för att förhindra mögel och mjöldagg eller ruttnande som skulle inträffa om traditionell matta installerades i en båt. Saker du behöver
Duk
Måttband
Brukskniv
Marine lim
Spackel
Marine mattor
Visa fler instruktioner
1 < p> Torka av ytan där mattan ska installeras med en fuktig trasa. Detta tar bort smuts och skräp som kan vara närvarande.
2

Mät bredden och längden av området med måttband. Överför mätningarna till en sektion av marint mattan. Skär mattan till önskad storlek med mattkniv.
3

Lie mattan i båten för ett test passform. Gör eventuella justeringar av mattan om den inte passar riktigt. Säkra en sida av mattan med dubbelhäftande tejp.
4

Lyft upp på en motsatt sida av mattan och vik den över på den tejpade sidan. Applicera marint lim på golvet med murslev. Sätt spår i limmet med den skårade sidan av spackel.
5

Dra mattan över och ligger den över limmet. Jämna mattan med händerna genom att arbeta från mitten och utåt. Låt limmet torka i två till tre timmar.
6

Avlägsna dubbelhäftande tejp och limma ner på andra sidan av mattan på samma sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104612.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.