Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

River Tours i Richland, Washington

Richland, är Washington en liten stad i östra Washington ligger längs stranden av Columbia River och ligger i en buske stäpp djupt inne i Columbia Basin Valley. Känd för sin historiska roll i Lewis och Clark resa till Stilla havet, sitt deltagande i Manhattan Project, och dess läge nära Hanford Nuclear Reserve och Hanford Reach National Monument, är Richland ett resmål som passar för historia buffs och naturälskare lika. Ett sätt att uppleva allt som Richland har att erbjuda är att se det från Columbia River på en av de många turer flodbåt som erbjuds i området. Columbia Kayak Adventures
Columbia Kayak Adventures erbjuder kurser och turer för alla kunskapsnivåer.

Columbia Kayak Adventures lokalt ägs och drivs av Chris och Dorothy vokaler med hjälp av flera hängivna kajak instruktörer som brinner för sporten och regionen. Alla nivåer är inhysta hos de många turer som erbjuds och klasser, från avancerade paddlare för dem som upplever vattnet för första gången. Varierar i pris från $ 50 till $ 750 med klasser och turer som varar allt från tre timmar till flera dagsutflykter, erbjuder Columbia Kayak Adventures ett unikt sätt att uppleva Columbia River i din egen takt. Registrering för en turné kan göras per telefon eller e-post. Listade priser är från början av 2010.

Columbia Kayak Adventures710-D George Washington WayRichland, erbjuder WA 99352509-947-5901
Columbia River Journeys
Columbia River Journeys berättad turer jet båt i Columbia River.

Lokalt ägs och drivs av Russ och Karen Pelleberg, erbjuder Columbia River Journeys Jet Boat Tours i Columbia River som har nedlåtande av lokalbefolkningen sedan 1996, liksom sådana kända offentliga personer som Newt Gingrich och förre vicepresidenten Al Gore . Turer varierar i pris från $ 55 till $ 92, med särskild grupp prissättning från $ 46 till $ 83 per person och och varar allt från fyra och en halv timme till sex timmar. Alla turer är fullt berättad och erbjuder ett roligt sätt att slappna av samtidigt som du lär dig om regionens rika historia och rika naturresurser.

Columbia River JourneysP.O. Box 1463Richland, WA 99352509-734-9941888-486-9119
Columbia Voyager River Cruises
Columbia Voyager River Cruises erbjuder söndagsbrunch på Columbia River.

Columbia Voyager River Cruises erbjuder en 1,5 timmars söndagsbrunch kryssning längs Columbia River genom Richland och Kennewick. Ligger vid floden fram småbåtshamnen i Howard Amon Park strax norr om Red Lion Hotel, Columbia Voyager River Cruises erbjuder trevlig natur och en mättande måltider för en lat söndag på floden. Kryssningar är konkurrenskraftigt prissatta beroende på säsong och bokningar kan bokas via telefon.

Columbia Voyager River Cruises802 George Washington WayRichland, WA 99352-3538509-943-4988

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103546.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.