Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man mäter en Trailer Boat Combo

Båt combo trailers innehåller ett avsnitt för en eller två personliga watercrafts och ytterligare ett område att bära en båt. Vissa modeller placerar båten på framsidan och andra placera den på baksidan. De flesta båt combo trailers inkluderar även en förvaringsbox på framsidan för flytvästar eller ytterligare burkar av bränsle. Denna konstruktion möjliggör användning av endast ett dragfordon för släpvagn alla objekt till sjön för vattensporter. Saker du behöver
Måttband
Yardstick
Visa fler instruktioner
1

Park släpet båt combo på plan mark.
2 < p> Placera spetsen på ett måttband på baksidan av släpet där båten sitter på ena sidan. Sträck måttbandet fram till båten vinsch. Håll en måttstock mot båten vinsch krok och ner förbi släpet ram. Mätningen där måttstock och måttbandet möts är storleken båt som passar på släpet.
3

Mät bredden på båttrailer bak från ena sidan till den andra. Detta är den maximala bredden båt som passar på combo trailer.
4

Mät vattenskotrar området från den plana delen av den bakre till vinschen på framsidan. Håll en måttstock upp till vinschen och sträcka måttbandet förbi det. Den kombinerade måttet är längden av personuppgifter watercrafts som får plats på släpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103982.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.