Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du justerar en Hydra Sports Givare

Justera en givare på en Hydra Sport, eller någon annan båt, är avgörande för korrekt drift av ekolod i båten. Om vinkeln hos omvandlaren är för hög, kommer ljudvågorna skjuta ut ur givarens i en vinkel som inte kommer att ge korrekta avläsningar. Om vinkeln är för låg i vattnet, kommer givaren plöja näsan ner genom vattnet skjuta ljudvågor till kavitationsbubblor. Saker du behöver
Angle Finder Review stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

dra båten ur vattnet och placera den på antingen en släpvagn eller vaggan .
2

Håll en vinkel finder på botten av skrovet, parallellt med axeln på båten, och framför givaren. Notera avläsningen på vinkeln Finder ratten.
3

Lossa skruven som går igenom givaren fäste och givaren med en stjärnskruvmejsel. Ta inte bort skruven. Lossa inte skruven så mycket att givaren floppar runt fritt. Givaren bör fortfarande sitta tätt, men rörlig i fästet.
4

Placera vinkelsökaren på undersidan av givaren. Justera vinkeln för omvandlaren antingen uppåt eller nedåt tills givaren vinkeln är densamma som vinkeln på båten skrovet. Tips framsidan av omvandlaren upp ungefär 1/16-inch högre än vinkeln hos skrovet. Dra åt skruven.
5

Lossa givaren pendelkonsolsinstallation skruvar om det nedre hörnet av omvandlaren närmast båtens mittlinje inte anpassa sig till botten av akterspegeln. Skjut fästet uppåt eller nedåt för att justera givaren och akterspegeln som beskrivs. Dra åt skruvarna, slutföra anpassningen av givaren på Hydra Sport

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104719.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.