Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man gör en Pole Water Ski

I sällsynta fall kan pylonen i din ski båten blir skev, eller kanske behöver ersättare tillsammans med golvbrädorna. USA Vatten Skidförbundet har strikta dimensionering krav på skidor pyloner, och de måste kunna tåla extremt tunga laster. Det är mycket viktigt att pylonen just vara centrerad i båten så att den inte ger skidåkaren en fördel på ena sidan av banan och måste kunna rymma repet svänger från sida till sida. Saker du behöver
Måttband
Märkning penna
Bågfil
slipverktyg
Medium fil
Fine fil
48 tum borstat rostfritt stål stolpe, 2 1/2 inches i diameter
4 tum borstat rostfritt stål stolpe, 3/4 tum i diameter
Borrmaskin och borrar
gas svetsare
Skyddsglasögon
Svetsning förkläde och handskar
Fästskuvar

Visa mer instruktioner
1

mäta höjden på motorkåpan från vattenlinjen när det inte finns några personer i din båt. Din ski pylon ska vara mellan 65 cm och 120 cm från vattenlinjen, per USAWS specifikationer och måste rensa motorkåpan. Ta bort brädorna och skär metallstolpen till längd.
2

Skjut in röret i sockeln och markera placeringen av monteringshålen på röret med en märkning penna. Borra hål genom röret på dessa platser.
3

Taper toppen av stålrör med ett slipverktyg så att stången smalnar till en diameter på 1 1/2 inches, 3 inches under toppen av röret. Borra ett hål genom sidan av röret 4 inches nedanför toppen av stolpen med en 3/4-tums borr, vilket gör att den är vänd sida till sida när monteringshålen linje med basen. Tuff upp den grova stål med ett medium fil, sedan en fin fil.
4

Skjut en 3/4-tums pol genom det borrade hålet i toppen av pylonen och se till att den är centrerad. Sätt på dig skyddsglasögon, handskar och svetsning förkläde och svetsa stången till pylonen.
5

Skjut pylonen i bottenplattan, fäst med skruvar och byt golvbrädorna.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104368.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.