Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Tips om hur man rengör en tank Båt Gas

Rengöring en båts bensintank är mycket viktigt i fartygets underhåll. Närmare bestämt bör bensintanken rengöras om det har varit ett tag sedan det användes. Ta hand om bensintanken säkerställer båtens kvalitet och förlänger dess livslängd. Bortsett från att se till att båten går väl, kan personligen rengöring bensintanken spara dig mycket pengar. Säkerhetsåtgärder

Innan du rengör en tank båt gas, är det viktigt att ha den nödvändiga redskap. Båt bränsle kan skada huden och ha skadliga effekter vid inandning. Se till att bära en mask och handskar innan du fortsätter med rengöring. Det är också bäst att bära ögonskydd t.ex. skyddsglasögon. Det finns inget att berätta när bränsleläckage uppstår.
Tank

Det enda sättet att ordentligt rengöra bensintanken är att tömma allt innehåll. Ta av tanklocket och kontrollera att vent passpoaler är pluggade. Leta reda på anslutningen bränsleledningen innan vattnet filtrera och koppla loss den. Bifoga vinyl slang i stället för bränsleledningen anslutningen och koppla det till en behållare där innehållet i tanken kan rinna. Efteråt, anslut luftkompressor till tanklocket porten. Bränslet påfyllningshålet är inkörsporten för munstycken när bränsle fylls. Tappa ur bränslet ur bensintanken med kompressor. Successivt öka kompressor: s påtryckningar för att tvinga bränslet ut helt. Se om luft läcker från någon del av tanken. Placera en våt trasa över det läckande området och fortsätta tills tanken är helt dränerad.
Mercury, bensin och bränsle stabilisator

Dränering bränsle räcker inte när det gäller rengöring gastankar. Det kommer att finnas smuts och lera staplade innanför väggarna i tanken, speciellt om städning har fördröjts under lång tid. För att bli av med smuts, lera och annat skräp inne i tanken, häll i en kombination av bensin (ca två liter), kvicksilver, bränsle stabilisator och bränslesystem behandling. Kombinationen kommer att hjälpa mjuka upp smuts och lera och kan också absorbera vatten. För bästa resultat, låt kombinationen sitta i tanken över natten.
Vakuum

vill ta bort allt skräp, inklusive bensin kombinationen, använd ett vakuum och sifon ut alla av innehållet i tanken. Lägg i en indunstare produkt vid påfyllning av tanken med nytt bränsle. Byta filter några gånger när du sätter i det nya bränslet. Detta bör bidra till att undanröja bitar av skräp vakuumet inte kunde ta bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103702.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.