Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Rebuild jag en Groco marintoalett?

Marina toaletter, annars känd som "huvuden," är en viktig del av en båts utrustning. Ombord livet kan snabbt bli olycklig när toaletten inte fungerar korrekt. Groco toalett Rebuild kit är billigare än en helt ny Groco toalett, och din besättning kommer att tacka dig för din snabba uppmärksamhet på problemet. Saker du behöver
Groco ombyggnadssats
stjärnskruvmejsel
Blocknyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Stäng toaletten intag och utsläpp genom skrov .
2

Pump toalett handpumpen tills toalettstolen är tom.
3

bort toaletten från båten. Lossa toaletten intag och utsläpp slangklämmor med en stjärnskruvmejsel. Ta bort de lösa slangar. Med en kombination skiftnyckel, ta bort de fyra bultarna som håller toalettens bas i golvet. Lyft toaletten rakt upp. Flytta toaletten till en praktisk arbetsyta.
4

Ta bort de fyra skruvarna som håller toalettskålen till toaletten montering. Placera toalettstolen säkert undan.
5

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort de tre skruvarna som håller enheten handpump till toalettens bas.
6

Använd en Phillips skruvmejsel för att ta bort de två skruvarna som förbinder den 1 1/2-tums, 90-graders ansvarsfrihet passande till pumpenheten. Avlägsna gummi anka-bill-formad ventil, kallad jokerventilen, inifrån ansvarsfrihet montering. Byt ut den gamla jokerventilen med den nya som i Ombyggnadssatsen. Sätt tillbaka ansvarsfrihet passande till pumpenheten.
7

Avlägsna kopplingen intaget slangen från pumpen församling genom att ta bort de sex skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Byt packningen och ventilen på anliggningsytorna mellan intaget montering och pumpenheten med en ny packning och backventil från din Groco rebuild kit. Byt intaget montering på pumpenheten.
8

Anslut pumpenheten till toaletten basen med en ny packning.
9

ihop toalettstolen och toalett bas, med en ny packning. Dra åt bultarna långsamt och jämnt med en kombination skiftnyckel. Dra inte åt bultarna, eftersom detta kan knäcka toalettstolen.
10

Sänk toaletten tillbaka i position på din båt. Montera de fyra bultar. Återanslut intag och slangar ansvarsfrihet för toalett beslag. Använd en stjärnskruvmejsel för att dra åt slangklämmorna i beslag.
11

Öppna intag och utsläpp genom skrov.
12 vatten

Pump genom toaletten med handen pump. Se till att du inte har några läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104295.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.