Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Så här öppnar Luckor aluminiumbåt

Aluminium båtar finns i en mängd olika storlekar och passform och har många olika ändamål. Aluminiummetallen ger skalet för båtens skrov, däck och luckor lagring. Lagringen luckor och dess tillgång beror på stilen i båten. För nästan alla av båten stilar, luckorna ger ett vattentätt område för att hålla last, flytvästar, fiskeutrustning eller marin elektronik. Öppna luckorna kan vara så enkelt som att vrida en spärr eller det kan innebära sätta en spärr för att öppna och använda utrymmet. Saker du behöver
Hatch-knappen (tillval)
Visa fler instruktioner
1

På run-om stil fiskebåtar, öppna panelen sidodörren på rören metallsäte springer över däcket på båten. Dessa har lagring i toften och sätesområde av båten, eftersom det inte finns någon sluten däcksutrymme till hus lagring. De flesta omintetgöra luckor har en knopp eller sluten handtag som roterar moturs för att öppna.
2

tag i kanten av fören platser på ryttare aluminium båge och skjut stolen fram för att komma till lagring luckor. Många bow rider stil båtar har strorage under sätena fördäcket. Dessutom, titta under säten i förarhytten för extra lagringsutrymme luckor. Lyft på sidorna av sätena för att trycka upp dem, vilket exponera lagerutrymmen.
3

Öppna Sidoförvaring luckor längs Jon Boats eller medelstora fiskebåtar gjorda av aluminium. Vissa sidopanelerna har en låsmekanism som öppnas med en lucka nyckel. Sätt bara in nyckeln och vrid moturs för att öppna. Längs däcket på större fiskebåtar
4

Look. Större fiskebåtar kan ha lagring luckor mellan däck styrelser och skrovet. Peel back mattor eller mattor att exponera lagring luckor. Många av dessa har halvcirkel handtag. Lyft upp handtaget, vrid den moturs och lyft luckan öppnas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104248.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.