Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Felsökning av en Mercury utombordsmotor

Problem som börjar uppstå med en Mercury utombordare kräver att du felsöka för att hitta orsaken till problemet. Ett av de vanligaste problemen som kan uppstå med en Mercury utombordare är när tändsystemet inte fungerar. Problem med tändsystemet på en Mercury utombordare kan uppstå när kontakterna på batteriet och jordkablarna är smutsig eller korroderade. Detta kan förhindra att motorn startar ordentligt. Saker du behöver
Wrench
File
Visa fler instruktioner
1

Undersök anslutningarna för batteriet och jordkablarna. Om det finns någon korrosion på batteripolerna eller malda anslutningar som de kommer att behöva rengöras.
2

bort batterikablarna från terminalerna på batteriet med en skiftnyckel. Vrid nyckeln åt vänster för att lossa bulten på batteripolen.
3

Rengör ändarna på batteriet anslutningar med en fil för att ta bort eventuell korrosion. Åter fästa batterikablarna till polerna på batteriet efter att de har rengjorts.
4

spåra anslutningen jordkabeln från batteriet. Ta bort jordledningen med skiftnyckel och sedan rengör änden av kabeln med filen. Åter fästa jordkabeln efter att den har rengjorts.
5

Använd båten normalt att se om tändningen problemet har korrigerats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103557.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.