Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att rengöra en Hull båtbotten

Om en båt används i saltvatten eller i sötvatten, är det ett faktum att skrovet behöver rengöras. Rengöring av skrovet säsongsmässigt hjälper till att hålla havstulpaner borta på saltvatten hantverk. En säsongsbetonad rengöring för en sötvatten båt upprätthåller gelcoat, trä eller metall finish. I båda fallen, kan regelbunden rengöring förbättra prestanda för båten och spara bränsle. Medan stora båtar bör vara torr dockad för rengöring, kan båtar rengöras samtidigt på släpvagn eller båt lyft. Använd grön städare och vara försiktiga med avrinning. Saker du behöver
Sötvatten
Skrov rengöringsmedel
Bucket
plastborste scrub renare borste
för teak eller rostfritt stål
Visa fler instruktioner

1

Skölj skrovet noggrant med färskvatten med båten antingen på en släpvagn, på en båt hiss eller torrdockan.
2

Applicera rengöringsmedel båtens skrov till skrovet, och sedan våt borsten med färskt vatten i en hink. Använd borsten för att skrubba rengöringsmedel skrov tills slät gelcoaten är återställd. Använd alternativa rengöring ingredienser inklusive bakpulver, vinäger, borax och citronsaft, meddelar staten Washington Department of Ecology. Låt inte rengöringsmedel eller rengöringsmedel för att komma in i vattnet kroppen.
3

Skölj rengöringsmedel bort av skrovet med färskvatten. Använd inte en högtryckstvätt för att skölja rengöringsmedel, eftersom detta kan skada båtens gelcoat eller metallfinish.
4 p Om din gelcoat skrov är tråkigt och tungt oxiderade, tillämpa ett vax eller polish för glasfiber. För tuff oxidation, tillämpa en glasfiber sealer som kan pågå hela säsongen. Växer fungerar bra för ett skrov i gott skick. En glasfiber polish har slipmedel att skura effekterna av vittring och solljus.
5

När skrovet är rent och torrt, applicera ett skikt skrov polish lämplig för gelcoat, trä eller metall. Detta kräver armbåge fett. Om du använder en cirkulär buffert, inställd på lägsta hastighet för att undvika skrovet skadas. Arbete i små, sammanhängande områden av fem meter eller så. Arbetet i skuggan om möjligt.
6

Använd en rost remover där det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104455.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.