Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar ett tändningslås på en båt

tändnycklarna styra effekten går till den primära sidan av startmotorsolenoiden och de ombordanställda 12 volts elsystem. När den är aktiverad, avslutar omkopplaren på tillbehören kretsen. När den sätts till "Start"-läget, avslutar den kretsen för starter solenoid. Den starter solenoid är ansluten till batterispänningen genom en direkt tråd till batteriet eller en bygel av av startapparaten pluspol. Spänningen färdas genom solenoiden, tändningslåset och sedan till marken. Saker du behöver
Borrmotor
Borr kit
Elektriska verktyg
Tändningslås
ringkabelsko kit
Terminal VECKARE
Nutdriver
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera ett lämpligt område för att montera brytare. Försäkra att det inte finns några kablar eller styrningens komponenter bakom brytaren monteringsytan. Borra ett hål precis stort nog att acceptera tändningslåset. Borra inte hålet för stort för kontaktklämma muttern.
2

Ta bort klämman muttern från växeln. Sätt omkopplaren i hålet klämmer sedan in den ordentligt med en tång. Addera 3

Installera en ring terminal på batteriet varmtråd, startmotorsolenoiden kontroll tråd och den varma tråden andra tillbehör som du vill styra med strömbrytaren. Crimp terminalerna med terminal VECKARE.
4

Installera batteriet pluspol på strömbrytaren positiva inlägg. Montera stjärnan bricka och låsmutter och dra åt dem ordentligt med en nutdriver.
5

Installera de positiva trådarna i tillbehör på tillbehöret inlägg på strömbrytaren. Montera stjärnan bricka och låsmutter och dra åt dem ordentligt med en nutdriver.
6

Installera startmotorsolenoiden negativa kabeln på "Start" posten växeln. Montera stjärnan bricka och låsmutter och dra åt den ordentligt med en nutdriver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103463.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.