Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Vilka är skillnaderna i Vattenskotrar?

Vattenskotrar har kommit en lång väg sedan de först infördes. Inte bara har de gått igenom enorma konstruktionsändringar genom åren, men de har bytt riktningar helt flera gånger sedan dess. När bara utnyttjas för hoppning vågor och plaska runt i vattnet, är vattenskotrar nu beroende av för aktiviteter så olika som fiske, skidåkning och resor. Stand Up Vattenskotrar

Stå upp personliga var mycket populär på 1980-talet, men har sedan dess sett sin popularitet avta. Dessa vattenskotrar är mycket mindre än andra typer av vattenskotrar och är skickliga på att manövrera, även då i hög hastighet. Föraren kan välja att åka antingen på vattenskoter solo säte, eller styret kan lyfta upp när föraren väljer att stå. Dessa vattenskotrar kan vara ganska snabb, men är inte lika kraftfullt som större sittande vattenskotrar är. Addera Sittande Vattenskotrar

Sittande vattenskotrar finns i ett brett spektrum av alternativ och val motor. Vissa är relativt tamt åkattraktioner, avsedda för nybörjare till vattenskotrar, medan andra kan vara blixtrande snabb, med turbo och inter utombordsmotorer som producerar bergiga mängder hästkrafter. Sittande vattenskotrar kan ofta hittas i racing trim, utrustad med delar prestanda motor och betydligt lättare deras större vattenskotrar stablemates.
Touring Vattenskotrar

Bland den största vattenskotrar, touring vattenskotrar är utformade med makt och förvaring i åtanke. Dessa båtar kan lätt utnyttjas för övernattning resor på små insjöar, eller ens att rida långa sträckor genom vattendrag såsom floder eller kuster. Dessa vattenskotrar har mycket högre bränsle kapacitet än standard vattenskotrar, farthållare och många av dem även inbyggd GPS-enheter för att hjälpa lokalisera exakt var du befinner dig vid en viss tidpunkt, en absolut nödvändighet när turné på en vattenskoter.


Driver + Passagerare Vattenskotrar

Två ridande på en vattenskoter kan vara massor av kul. Inte bara får du njuta av dagen i ridning, men du får ta någon utefter att ha kul med. Alla touring vattenskotrar är inställd för två upp ridning, men inte alla två upp vattenskotrar sätts upp för touring. Dessa är i huvudsak en enda vattenskoter med en extra plats för en passagerare, samt ett stödhandtag på baksidan av sätet. Annars är de liknande struktur och design till andra vattenskotrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104359.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.